| Štúdium a práca v Kanade | Štúdium v Dánsku | Štúdium a práca na Novom Zélande |
Studium v Australii s WSIA

Študijný pobyt
     
Prečo Austrália
     
Prečo WSIA
     
Ako na to?
     
Výber mesta
     
Víza do Austrálie
     
Životné náklady
     
Práca
     
Ubytovanie
     
Poistenie
     
Ohlasy študentov
     
Akcia: Tablet zadarmo
     
Školy
     
Časté otázky
     
Práca v Austrálii
     
Angličtina doma

Víza do Austrálie

Lety do Austrálie

Užitočné informácie

Články

Fotogalérie

Kontakt
Úvod » Študijný pobyt » ... Preposlať linku1

Aké podmienky musím pre udelenie turistických víz spĺňať?

 

Základné podmienky, ktoré by mal žiadateľ o turistické víza spĺňať sú nasledovné:

  • Platný cestovný pas
  • Zaplatený poplatok za víza
  • Dobrý zdravotný stav
  • Bezúhonnosť
  • Žiadateľ starší ako 70 rokov musí mať zdravotné poistenie a absolvovať lekársku prehliadku
  • Žiadne dlhy voči Britskému kráľovstvu
  • Vyplnená žiadosť o turistické víza
  • Byť pripravený preukázať fin. krytie na pobyt
  • Byť pripravený preukázať status ( zamestnanie , študent, dôchodca ... )
  • Byť pripravený preukázať cestovný plán

Pre koho sú / nie sú turistické víza určené?
Na ako dlho môžem turistické víza požiadať?
Môžem počas trvania víz navštíviť Austráliu viackrát?
Aké podmienky musím pre udelenie turistických víz spĺňať?
Finančné krytie pobytu.
Koľko stojí vybavenie turistických víz?
Ako celé vybavovanie prebieha?
Doplňujúce dokumenty, ktoré si imigračný úrad zvykne vyžiadať.
Ako dlho to všetko trvá?

lang_forum_navrat_na_top lang_noticeboard_back_to_list

Kontakt - Mapa stránok